Internet oglašavanje

Oglašavanje Vaših usluga ili proizvoda putem Interneta je sve popularniji način oglašavanja za mala, srednja i velika poduzeća,

odnosno za sve.

Obratite nam se s Vašim ciljem, a mi ćemo za Vas naparavit analizu tržišta, proučiti osobine potencijalnih klijenata, napraviti neobvezujuću ponudu i po potrebi kreirati marketing kampanju.

Najveća prednost ovog oblika oglašavanja je ta što možete precizno odrediti željene ciljne skupine što uvelike snizuje cijenu Internet oglašavanja samim time što oglas ne dolazi do osoba koje to ne zanima.

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Druga velika prednost ove vrste oglašavanja je daleko niža cijena u odnosu na druge medije. Oglašivač može svakodnevno pratiti sve relevantne statistike koje su vezane za njegovu Web stranicu. U svakom trenutku možete znati koliko Vam se investicija isplati odnosno da li ima zadovoljavajući povrat. Praćenje novih trendova putem Internet oglašavanja vrlo je zahtjevan posao i jedan je od ključnih faktora uspješne kampanje. U današnje vrijeme Internet marketing nezamisliv je bez Google AdWords-a i Google Analytics-a.

Naš pristup:

  • Analiziramo vaše ciljeve i predlažemo vam budžet
  • Kreiramo oglase prema postavljenim ciljevima
  • Upravljamo kampanjom i optimiziramo oglase

Na kraju kampanje vam dostavljamo rezultate.

Kontaktirajte nas